Bekijk alle vacatures

Wat wij doen

Goed personeel, geen gedoe en korte lijnen. Dat is waarmee Wurkz u van dienst is. Dat klinkt heel logisch, en dat is het ook. Vooral met het team van Wurkz, dat bestaat uit enthousiaste en ervaren mensen, die begrijpen hoe de uitzendmarkt in elkaar zit.

Onze werkwijze

We zijn betrokken bij onze klanten. Als opdrachtgever bent u uniek. Zo zien wij dat, en zo gaan wij met u om. Waar de meeste collega’s stoppen, gaan wij een stapje verder. Wij zijn gefocust op resultaat. Wurkz beschikt over een uitgebreid netwerk van geschikte kandidaten en we kennen de markt. Wij zijn ervan overtuigd dat de juiste persoon op de juiste plek écht resultaat levert. Neem direct contact op via 0511 46 98 25 voor al uw vragen. Bent u op zoek naar vaste of flexibele medewerkers, dan stellen we graag geschikte kandidaten aan u voor.

Ontzorgen

Onze dienstverlening betreft: uitzenden, detacheren, payrolling, herplaatsing, re-integratie en werving & selectie. Wij vinden het belangrijk dat u zich kunt bezighouden met de hoofdtaken van uw onderneming. Dan doen wij dat ook!