Bekijk alle vacatures

Payroll Garant

Heeft u zelf de werving en selectie van uw personeel voor uw rekening genomen, maar ziet u door de bomen het bos niet meer? Dan is Payroll Garant bij Wurkz dé uitkomst! Wij bieden u de betrouwbaarheid en het vertrouwde van Wurkz met de zekerheden welke Payroll Garant als label met landelijke dekking biedt.

Hoe werkt Payroll Garant?

Gedurende een periode van anderhalf jaar (fase 1 en 2: flexibele contracten) heeft u met onze payroll-formule geen verplichtingen uit hoofde van het arbeidscontract. U loopt dan ook geen risico met ziekteverzuim: u vindt op de factuur alleen het werkelijk gewerkte aantal uren terug.

Maar ook vanaf fase 3, waarin wij binnen een periode van zes jaar vier bepaalde tijd contracten mogen bieden, zijn wij een sterke partner in payrolling.

Als Payroll Garant hebben wij goed werkgeverschap hoog in het vaandel staan, wij zijn ten alle tijde op de hoogte van alle verplichtingen vanuit de cao en zorgen graag voor duidelijkheid bij uw werknemers. Wij zijn daarnaast gespecialiseerd in de bouwsector.

Meer info?

Wij vertellen u graag meer over Payroll Garant! Mail voor een vrijblijvende offerte of meer informatie aangaande onze payroll oplossingen en tarieven naar info@wurkz.nl. Loop eens bij ons binnen of bel +31(0)511-469825.