Bekijk alle vacatures

BTM

Wat is BTM?

Wurkz Uitzendbureau versterkt zich in de breedte met een nieuw zelfstandig label. BTM Bouw Totaal Management zal zich volledig richten op het gebied van advisering en bouwbegeleiding van uw bouwproject. U ontzorgen staat hierbij voorop.

Nieuwbouw, verbouw of renovatie van een bouwproject vragen een professionele aanpak. BTM begeleidt uw project van initiatief tot realisatie en nazorg. BTM ondersteunt u en zorgt ervoor dat het proces optimaal verloopt om te komen tot een succesvol bouwproject.

BTM bepaalt als regisseur de weg en beheersen zij het bouwproces. Zij laat spelers op een effectieve manier samenwerken. Als bouw- en procesmanager met een gedegen materiekennis stuurt BTM zowel op proces als op inhoud, volgens de GOTIK-methode. Dat staat voor Geld, Organisatie, Tijd, Informatie en Kwaliteit. Deze aspecten worden steeds bewaakt. 

BTM biedt de volgende diensten aan: ontwerp, ontwerpmanagement, bouwaanvraag, bouwprojectmanagement, bouwkostenmanagement, bouwadvies, directievoering en toezicht. 

Met als doel succesvol stenen te stapelen houdt BTM altijd een focus voor mens en proces. Wij zijn transparant in de communicatie, zoeken actief de dialoog en gaan de confrontatie niet uit de weg. Wij hebben oog voor de belangen van de bouwpartners en vragen om openheid en inzichtelijkheid. In een transparante omgeving, waar met respect, vertrouwen en passie met elkaar wordt samen gewerkt, werken mensen met plezier. In zo’n project worden misverstanden gemakkelijker voorkomen en betere resultaten met minder kosten behaald.

BTM onderscheidt zich door brede aantoonbare ervaring. Deze ervaring maakt een heldere analyse van de uitdaging mogelijk en levert creatieve oplossingen op in een korter tijdsbestek. Wij zijn er van overtuigd dat onze aanpak gebouwen oplevert waar mensen graag wonen, werken en verblijven.

Neem eens vrijblijvend contact op en vraag naar Johan Douwes (06 28 22 34 32)!